Despre Mine

DesprePsihoterapie.ro

Când vorbim DESPRE PSIHOTERAPIE, vorbim Despre Noi, vorbim Despre Relaţii. Acest website s-a născut din dorinţa de a face cât mai vizibil acest proces, procesul terapeutic, prin care îţi poţi îmbunătăţi percepţia asupra vieţii, starea emoţională, cunoaşterea de sine, relaţiile cu cei din jur, şi nu numai.

 

Numele meu este Diana Dănciuloiu şi sunt psiholog cu specializare în Psihoterapie Integrativă. Sunt acreditată de către Colegiul Psihologilor din România. Cred cu tărie că atunci când trăieşti inconştient faţă de multe faţete ale fiinţei tale, îţi este dificil să navighezi lin prin viaţă. Paşii îţi vor fi purtaţi de experienţele trecutului, iar filtrele prin care priveşti viaţa sunt majoritatea calibrate pentru ce a fost, nu pentru ceea ce este. 

 

De asemenea, sunt soţie şi mămica unei fetiţe de 2 ani, iar provocările prin care am trecut ca părinte mi-au îndreptat atenţia şi către domeniul parenting-ului. Am învăţat că este primordial să mă îngrijesc, să îmi alin suferinţele timpurii şi să îmi ascult emoţiile pentru a putea fi alături, în totalitate, de fetiţa mea. 

 

Dacă doreşti să ne cunoaştem mai bine, poţi da click aici pentru a vedea articolele mele.